Sjukt sugen!

Just nu är jag sjukt sugen på att skaffa klubb. Dock vill jag inte ha någon klubb ensam. Har inte tiden och så. Skulle så gärna vilja leda events och massa mer dock är jag ju med i bästa EP. Maila mig på sso (Hanna Skyforce) om du vill ha klubb med mig så pratar vi mer om det då!
Ska rida den här snyggingen nu!

Pay-n-jump

Bloggningen har varit dålig idag för jag har varit och tävlat. Nu ska jag ladda över lite bilder i datorn och sen kommer de och även en utvärdering.
Min stjärna som jag saknar som fan<3

Crazy

Idag vilar Springis och Silma så jag rider bara Crazy. Skönt att lägga all tid på honom också. Ska gosa massor (med de andra också såklart) och bara njuta. Steve var snäll och fixa stallet. Love life<3

Pay-n-jump

Har anmält mig och Springboy till en pay-n-jump. Ska även hoppa Silma då. Pay-n-jumpen är på tisdag så ganska snart. Med Silma hoppar jag 80 cm och med Springis hoppar jag 90 cm. Känns som att vi är redo. Satsar på en tävlingsommar. Vill starta 90 cm med Silma och iallafall 100 cm med Springis kanske 110. Crazy ska utbilldas och tränas. Känns taggad och liksom vill bara springa. Vill hoppa och tävla högt nuuuuuuu men vet att man måste ta det lungt med hästar. Vill inte bara tävla pay-n-jumper utan riktiga tävlingar också! Vill komma ut, få erfarenhet, lära mig massor. Känns tryggt med en erfaren häst som Springis.

Springboy

Springboy är Quickens bror. Han är c-ponny. Han behövde ett nytt hem fort då hans ägare skulle flytta till ett ställe där de inte kunde ha med honom. De kontaktade mig och självklart sa jag att jag kunde ha honom hos mig. Så just nu tränar jag och ska börja tävla honom. Han är lite mer utbildad än mina andra ponnys då han har hoppat LB. Skönt! Har ridit han nån gång innan och även hoppat lite och herregud vilka språng. Dressyr är han duktig i och går på tygeln med folk som har ridit något år mer. Perfekt ponny med andra ord. 138 cm i manken. Lite mindre, lite bättre. Skönt med en utbildad ponny som man liksom inte behöver jobba med lika mycket eller vad man ska säga. Han är 8 år och verkligen suuuuper snäll!

Sommarbete

Jag har bestämt vart Muppen ska gå på sommarbete nämligen... NORRA LÄNKENSDAL!! Muppen älskar verkligen att vara där och så. Crazy tror jag också ska gå där. 
 
Har en hemlis på g. Hoppas att det blir bra
 

MUPPEN

Muppen har ju en viloperiod just nu så idag ska vi bara ta det lungt. Hjälpa till lite här och där och sen så har jag lovat att hälsa på pappa så vi ska ta en liten fika. Mysig dag! Föresten Dreammagic kallas nu Muppen/Muppis/Mupp ja ni fattar. Nu ska vi gallopera med vinden i håret!
Saknad som fan<3

Beställd bild

Lucy Lightlake beställde en överaskning så här kommer bilden:
Hoppas du blev nöjd! 
Själv så tyckte jag den vart rätt cool. Ni får gärna skicka in fler bilder.

Snyggingen

Dog över outfiten till Crazy och shiit vad snygg han blev. Han blir så snygg i svart och vit. 

Redigerad bild?

Vill du ha en redigerad bild på dig och din häst? Då ska du genast maila [email protected] vem vet du kanske hamnar högst upp på listan. Alla bilder kommer finnas under katigorin beställda bilder. Jag gör efter erat önskemål men du kan också välja överaskning och då är det upp till mig att bestämma. Men en sak du måste bestämma är om det ska stå något på bilden eller inte och vad det isånnafall ska stå. Sen är det fritt fram för dig att andvända bilderna vart som helst och hur som helst MEN DU FÅR INTE SÄGA ATT DET ÄR DU SOM GJORT BILDEN.

Mår skit

Mår seriöst skit just nu. Blev kickad från Moon warriors. MW har verkligen vart mitt allt, min familj. De har gjort så jag velat spela när jag egentligen inte orkat. Är så sjukt ledsen just nu. Vet att det "bara" är en klubb men vill ändå bara gråta. Vet inte om jag ska vara med i fler klubbar nu eller vad jag ska göra. Känner mig sjukt nere. Alli och Luc har verkligen varit världens bästa klubbägare/klubbledare. Orkar inte mer nu. Känner mig helt bortvald även om jag inte är det. 
 
INGEN SKA TA ÅT SIG AV MITT INLÄGG MEN BEHÖVDE SKRIVA AV MIG!
 
ÄLSKAR ER MOON WARRIORS</3

Fel information

Jag hade förstått fel. Crazy har gått över bommar många gånger så att lära han hoppa behöver jag inte vänta med. Har fått tid med ridlärare hos marley idag så vi börjar nu!

färdig

Nu är den nya designen och headern uppe! Är verkligen nöjd. Ska försöka ha den ett tag nu så att jag inte bara byter hela tiden. Jag tycker den är stilren och snygg. Är också nöjd med headern för typ första gången. Har lärt mig hur man får de i rätt storlek. Hoppas ni gillar den.
 
Vad tycker du om designen
  
pollcode.com free polls 

Design

Håller på och mixtrar lite med designen om ni tycker att saker och ting ser konstiga ut så är det därför.

Vad ska jag blogga om?

Vad låter roligast?
  
pollcode.com free polls 
 Veckans hiss & diss: Jag hissar och dissar ett plagg per vecka.
Veckans stad/by: Jag väljer ut en stad/by jag gillar mest och lyfter fram lite extra.
Veckans outfit: Jag väljer en outfit som jag haft på mig under veckan (den jag gillar mest).
Veckans championat: Jag väljer ett championat jag är nöjd med under veckan och skriver om det.
Veckans ridpass: Jag väljer ett ridpass per vecka som jag är nöjd med.
Veckans random-outfit: Jag väljer en outfit som nån ryttare har på sig. Då kontaktar jag den även och har en lite intervju om hur hon/han hittade på outfiten.
Veckans blogg: jag väljer en blogg per vecka som jag gillar lite extra mycket.
Veckans häst: Jag väjer en häst per vecka som jag tycker är extra snygg.
Veckans utrustning: Jag väljer en utrustning per vecka som jag gillar lite extra.
 
 

Crazy

Åå min fina kille är så duktig. Tränade lite konster med han och gav han även lite massage. 
Han är verkligen hur fin som heslt. Tror han kommer bli duktig i hoppningen då han är väldigt smidig och inte ett dugg stel. Ska börja hoppa han nu i sommar, gissa om jag är taggad! Gud så kul det ska bli!!!

Dålig bloggning

Idag kommer det vara dålig bloggning för jag ska till grönalund. Dreammagic står idag och Crazyriver ska få en skritt tur med kanske lite trav. Får se om jag rider eller bara går. Imorn blir det bättre. Lovar!

*drömmer*

Heerregud. Tänk när jag kan åka på hopptävlingar och tävla en klass med Dream och en med Crazy. Gud så härligt! Tänk er själva. Där bar i transporten står 2 hästar. Inte vilka hästar som helst utan dina hästar. 
Längtar redan. Juste ska på hopptävling på söndag och såklart hänger Crazy med dit bara för att vänja han lite. Min hästskötare kommer fixa Dream och jag går runt lite med Crazy bara för att schecka läget lixåm. Mina ponnys. Ingen annas utan bara mina. Fatta känslan. "Hanna Skyforce på Crazyriver, varsågod och rid." "Hanna Skyforce på Dreammagic, Varsågod och rid." 

Crazyriver

Åå äntligen har jag skrivit på papper för bästa Crazy. 
Historia:
Crazy föddes vid en vild flod en sen sommarnatt. Floden var det första som slet tag i honom och han flöt med. Några dagar senare hittades han vid strand kanten av en flicka. Flickan tog hand om honom och började rida honom lite smått. När hennes föräldrar bestämde sig för att flytta till en annan ö så fick inte Crazy åka med. 
Info: 
Crazy är en glad och posetiv häst för det mesta. Dock kan floder och vatten lätt göra honom rädd. Han är väldigt stirrig och tittig då händelsen vid födelsen skrämmer upp honom. Han har inte börjat hoppa än då han bara är 4 år. Det närmaste ett hinder han kommit det är att gå över några bommar. När man jobbar igenom han så går han väldigt fint. Han är en sån häst med egen motor och på honom behöver man inte skänkla dock är han otroligt känslig i munnen. Han är 148 cm alltså maxad D-ponny. 
 
Nu är han min! Tror faktiskt han kommer gå bra ihop med Dream och tror faktiskt att de kommer vara snälla. Man kan ju alltid hoppas;) 
Bilder kommer!

Dröm

Åå vilken dröm det vore om hästen hade olika levlar på olika grenar. Typ som i hoppning. I början är det låga hinder men ju mer man tränar hästen ju bättre blir den och när man gått upp en level så blir det högre. Såklart skulle det finnas en max level. Typ det högsta skulle kunna vara 120. Gud vad kul det skulle vara. Då skulle man ju träna hästen mer "påriktigt".

Ny hage

Hos steve har det precis flyttat ut en häst och Steve undrade om jag vill ha dens rast hage och såklart tackade jag ja! Han vet ju att jag brukar ställa henne i boxen för att hämta henne nån timma efter då det är jobbigt att leta efter henne i stora hagen så den här kommer jag nog ha andvändning för. 
Min vackra tjej<3

Morfar

Just nu håller jag på och skriver inställda för att jag ska till morfar i helgen. Min morfar bor på en ö några timmar från Jorvik så jag får skriva inställda tills dess. Vet inte riktigt om det finns internet och så där men vi tar helgen som den kommer. Ska som sagt fortsätta skriva inställda så ni får lite att läsa åtminstomde.

Heeeej!

Nu är jag tillbaka! Jag trivdes inte hos Jen så jag valde att blogga här igen. Är super nöjd med mitt val och vill verkligen komma till toppen nu:) Bloggen är under renovering just nu! I'm back!!!!!