Emma & Nappes äventyr

Ända sen jag kom till Jorvik har jag ridit C-ponnyn Nappe eller Napoleon som han egentligen heter. Min morfar äger honom men har inte tid att rida han och sen är han ju för stor och tung. Nappe är världens bästa ponny! Det var han jag lärde mig rida på. Det var första gången jag hälsade på min morfar. Vi har plockat massor med rosetter i hoppning och terräng men också skapat massor av minnen tillsammans. Jag kommer ihåg första gången jag skulle hoppa med han. Då var han super busig och bockade typ hela tiden. Nu är vi bästa vänner och gör allt tillsammans. Min bästa människokompis heter Annie hon rider en D-ponny som heter Pitte. Jag och Annie rider ut tillsammans och tränar också för den delen.

Detta är då den inledande texten i serien Emma & Nappes äventyr. Jag har inte bestämt när den ska komma ut och hur och ofta. Den kommer iallafall hålla på nu under sommarlovet. Det är en slags fanfic fast ändå inte. Serien utspelar sig på Jorvik.


3:dje plats

Åå det gick super! De gick på snabbast tid och jag hade en bom ner men kom ändå trea. Om bommen hade legat kvar hade jag kommit tvåa. Super nöjd med min runda. Det gick fort men vi hade bra vägar och kontakt. 3:a i min första LC. Världens bästa ponny<3 Skulle inte kunna byta ut henne mot någon annan! Min bästis<3
Kommer ni ihåg?

Tävling

Dreammagic står lastad och klar i transporten nu sticker vi till tävling 90 cm:D
 

Diddi

Har blivit medryttare på världens finaste Diddi. Diddi är Jens ponny. De har tävlat framgångstrikt länge. Hon är en toppen ponny och alltid posetiv i boxen. Super söt och snäll. Tävlade henne i Figrove champis idag och vi kom 8. Kommer troligtvis tävla henne mer. Älskar henne redan!

Byta man

I onsdags skulle jag se hur Midde såg ut i knoppar och liknande men det visade sig att man inte fick byta man på frisersna. 
 

Personligt rekord

HAHAHA XD
Jag slog rekord med Midde, my star. Snacka om att jag varit sjukt dålig på valedale tävlingen xD Garvar typ så jag dör xDDDDD
 

my life

 
 

Sneakpeak

Har varit ute och fotat Midde till bland annat headern och det blev super fina bilder här kommer en sneakpeak
Min fina kille<3
 

Sommarflytt?

Känner mig lite sugen på att göra en så kallad sommarflytt. Har ju en skol lägenhet på vingården men samtidigt vill jag ha nära till havet. Vet dock inte riktigt om jag tycker det är schysst mot Midde. Liksom först flytta till mig och sen flytta igen. Nä får ta mig en funderare dessutom skulle jag ju spara till flera storhästar. Det är nämligen så om jag hittar en fin hopphäst kommer Springis troligtvis säljas och en ny häst kommer ta upp hans plats. Tillbaka till flytten. Trivs ju sjukt bra hos Steve så tror jag stannar.


Riida

Nu ska jag rida mina ponnys och min häst hörs!

Sommarbete

På fredag så ska alla min hästar släppas ut på sommarbete. Alla ska ridas idag eller imorn och det ska vara ett riktigt pass, svettigt och lärorikt. Så skönt att ha hästar på sommarbete ett litet tag. De kommer stå där i ungefär 1-2 veckor inte bestömmt än. Valt att ha de i en av Steves hagar istället för baronessans eftersom jag känner Steve bättre och vet att han tar god hand om mina goingar. Ska upp till Farmor efter championatet med Midde och käka där sen ville pappa också se honom så får sticka dit också. Middes pass blir klättring/skogsjobb. Tror farmor hade ett jobb åt mig också men inte säker. Måste sticka hörs!
 
Min snygging<3

Midde

Midningtmagic 
Midnightmagic aka Midde är min första storhäst. Midde är en kelig och mysig kompis, alltid glad och gillar de flesta. I ridningen är han framåt. Han är tävlad i dressyr upp till LA. I hoppning har han endast hoppat 100 cm vilket enligt mig är bra för att vara friser. Han älskar att hoppa och gör det mer än gärna. I hoppningen kan han vara en aning busig. En super häst för de både mer erfarna ryttarna och nybörjarna. Hans stora majstätiska man är mycket populär bland barnen. 
 
Det var alltså lite info om Midde. Han kom tidigare än tänkt för det tog inte lika lång tid att åka som Janette (förra ägaren) trodde. 
 

TILLFÄLLIG

Min nuvarande design är bara tillfällig, just so you know. Så snart Midde kommit och jag hunnit ta lite bilder på oss så ska jag knåpa ihop den nya designen i promise. Midde kommer föressten ikväll så hans stallplats är fixad. Info om Midde kommer så snart som möjligt. Håll koll!
Old pic of me and Quicken<3 Saknad som fan<3

Crazyriver

Min vackra Crazy har nu åkt ifrån mig. När jag fick ett toppen erbjudande kände jag att jag var tvungen. Han komnmer nu bo i GÅD och tränas massor i hoppning (inte mer än han klarar av och är bra). Han ska ha en ägare som satsar på honom. Han förtjänar det. Dessutom kommer ju min Midningtmagic snart och jag måste ha plats för honom. Kommer sakna honom super mycket! 
Crazyriver<3
 

Bloggar

Visste du att jag haft massa starstableonline bloggar innan denna? Har haft minst fem men ingen jag gillat namnet på dock älskar jag starstable muppisen. Så gulligt! Snart kommer en gulligare design också. En rosa fluffig kommer det bli! Upps inte avslöja för mycket>.>


Om du inte hetat Hanna

Om jag inte hetat Hanna hade jag LÄTT velat heta Jaqline sjukt coolt namn! Jaqline Skygorce liksom omnomnom. Trivs bra med Hanna också men Jaqline så cool stavning. Älskar att det har med q.


Facebook

Nu finns jag på facebook. Heter Hanna Skyforce!

Friser tack!

Som de flesta säkert vet så kommer friserhästarna till Jorvik på onsdag (sommarlov present??). Jag kommer köpa en, han kommer heta Midnightmagic. Jag är sjukt taggad. Han kommer nog inte vara min tävlingshäst utan mer allround häst. Såklart beror det på rasbonusen. Min första storhäst. Redan varit och tittat på han och de har tagit bort annonsen så att ingen annan ska kunna köpa honom. Åå ska bli så kul. Han är ganska lugn men i vissa lägen blir han lite uppstressad och spattig. Blir massa killar nu woops! Är nästan säker på att Dreammagic kommer blir lite kär*.* Nej men tror verkligen hon kommer tycka att han är snygg. Om jag ska tävla med han kommer det bli typ dressyr. Tror han kommer passa ganska bra in i mitt stall. Fyra hästar, det är mycket! Men jag vet att jag klarar av det. Mamma är osäker och säger om skolan går sämre och sämre så får jag sälja nån. Älskar alla mina hästar och vill verkligen inte sälja nån av de. Älskar han hovskägg för att inte tala om hans steg. Känns så fint att sitta och gunga med i hans galopp nästan typ majestätiskt. Nu är ni beredda på att han kan ploppa in när som helst va??


Hoppning

Idag blir det hoppning för alla 3. Crazy ska skolas lite mer. Visste ni att i sommar ska jag gå på ridläger i 3 dagar med Crazy hos baronessan. Hon har hyrt in superbra tränare. Det kommer vara 1 dag hoppning, 1 dag dressyr och 1 dag galopp. Sjukt kul! Kommer även vara lite teori varje dag. Taggad är bara förnamnet


Dagens outfit 5/6-13

Tror detta är den första bilden på Springboy? Haha guud stackars kille<3 Igår vann jag pris för snyggast outfit med denna så aa. Har inte sett någon med denna outfit förut så kan ju inte direkt kalla mig copycat;) Älskar den verkligen*.* Nu blir det trädgårdsarbete hörs!:*

Kondition och uthållighet

Idag får alla mina hästar gå kondition och uthållighet. Jag kommer köra lite rusher och så. Hade tänkt starta något vrida country race i sommar/höst och då är det ju bra om hästarna orkar. Åter till dagens träning. Kommer köra ganska hårt med hästarna sen dusch sen täcke och hage. Sjukt nice att Steve har byggt en dusch spilta! Kommer nog köra någon på galopp banan. I Silmas och Springis träning kommer det även vara några få hinder dock är ju inte Crazy utbildad i hoppning så för honoms del blir det bara springa. Idag kräver jag att alla hästar ska lyssna bra och vara framme för skänkeln. När man tränar galopp vill hästarna gärna hetsa upp sig och då är det inte alltid det är så lätt att få stopp på de. Hård träning som gäller nu! Hästarna ska vara i toppform i sommar.


baronessans hagar

I sommar kommer mina hästar inte gå på något långt sommarbete direkt utan 1 vecka kommer de i en av baronessans hagar. och sen så kommer de ridas lite lugnare alltså mest skritt turer och typ rida ut, bada och lite sånt. Kommer bli sjukt najs!