Hästfuktionen

En fråga som alla säkert undrar nu; När kommer funktionen för att kunna ha fler hästar och hur ska den fungera?
- Vi förstår att alla längtar efter detta, det gör vi med, och hela teamet jobbar för fullt med den funktionen. Vi har ännu inget releasedatum för när det är klart, men det kommer högst troligen ske tidigt under nästa år.

Kommer hästarna finnas i en affär?
- Som funktionen är planerad just nu kommer spelarna besöka olika hästmarknader så att man kan se hästen ordentligt innan man bestämmer sig. När man väl har valt ut sin nya häst kommer den transporteras direkt till ens hemstall, om man har lediga spiltor.

För att komma åt sin nya häst måste man alltså resa till sitt hemstall och hämta den?
- Det är helt korrekt. Man kan ringa ett upphämtningssamtal så kommer man omedelbart till sitt hemstall.
 
Spännande! Vi återkommer säkert till det här ämnet när det närmar sig release. Finns det något mer du kan berätta om vad som kommer hända på Jorvik den närmaste tiden?
- Det händer massvis hela tiden! Det är full fart. Förrutom våra veckouppdateringar som oftast innehåller en blandning av kläder, utrustning, nya race och uppdrag jobbar vi för fullt med nya funktioner och förbereder för att öppna nya områden. De områden som står på tur är Jorvikstallets område i landsdelarna söder om Silverglade och Den gömda dinosauriens dal… Men när dessa öppnas vet vi inte ännu. Vi förbereder också nya spännande spelfunktioner som kommer öka spelupplevelsen ytterligare för alla våra fantastiska spelare!
 
Allting är taget från starstables hemsida i intervjun med Marcus. I intervjun står det att dem säkert kommer tillbaka när det närmar sig hästfunktionen. 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback